Här är SHF:s nya webbplats

24652-935f66f0814941268066acffed49ce6a

Nu börjar hemsidan ta form. Välkommen tillbaka! Vi har mycket arbete kvar innan vi är klara. Dock tyckte vi att det ändå var dags att lansera den nya webbplatsen i sin nya skrud. Vi tar tacksamt emot bidrag för att göra den till Sveriges bästa samlingsplats för diskussion och nyhetsbevakning inom vårt fält.

Vi är ett antal som aktivt arbetar med innehåll men vi vill gärna ha din hjälp och dina åsikter om heraldik och relaterade ämnen. Vi bestämmer inte över vad som är rätt och riktigt och vi dikterar inte heller. Den största utmaningen för oss är att ständigt fylla på med material. Så om du har något du tror eller tycker är viktigt, roligt eller intressant, hör av dig! Vi lägger gärna ut nytt material så att vi alla får ännu en anledning att återkomma till hemsidan.

Vi utvecklar strukturen och kommer att fylla på med innehåll. Ha gärna litet tålamod då det kommer att ta ett tag innan den är helt färdig. Det kommer att ske ändringar av menyer, sidomenyer och annat. Vi arbetar så fort vi kan för att den skall bli färdig och klar!

 

Bästa heraldiska hälsningar,

Stefan Bede, webbredaktör

 

Du gillar kanske också...