Förhandsbeställ boken Svenskt Vapenregister!

Det händer mycket spännande i Svenska Heraldiska Föreningen. Vi är Sveriges ledande heraldiska aktör och befäster den positionen ytterligare genom att ge ut en fjärde bok i vår skriftserie.

Vi erbjuder dig en förmånlig förhandsbeställning av Svenskt Vapenregister 1-200. Det är en vapenbok som innehåller de 200 första vapnen i just Svenskt Vapenregister. Samtliga vapen presenteras med sin standardsköld som finns på SVK:s hemsida samt blasoneringar på svenska och engelska.

 

Ordinarie pris är 200 kr plus porto. Du som är medlem eller har registrerat ditt vapen i registret kan köpa boken för 150 kr plus porto eller köpa tre (3!) böcker för 300 kronor plus porto. 3 böcker för 300 kr gäller endast vid förhandsbeställning. Porto för både 1 och 3 böcker 45 kronor. Boken trycks under våren 2016 och levereras så snart den är klar.

Beställ redan idag! Sänd din beställning till lennart@heraldik.se eller SHF c/o Lennart Wasling, Björkängsgatan 10, 504 57 Borås. Eller gå in på vår webbshop och lägg din förhandsbeställning genom att klicka på länken här under:

Svenskt Vapenregister

Du gillar kanske också...